×

Nieuws COVID-19

Het coronavirus zorgt dagelijks voor nieuwe ontwikkelingen. Daarom houden we nauw contact met de daarvoor aangewezen instanties. Ons beleid passen we steeds aan op de actuele richtlijnen. Hieronder vindt u een overzicht van veelgestelde vragen en antwoorden. 

Is de camping nog geopend?

Er zijn mensen die geen kant op kunnen en het buiten kunnen zijn erg missen. Dan is er goed nieuws. Camping Hoeve Kroep An is open.

Wij bieden rust en ruimte in een prachtige omgeving. Om de gezondheidsrisico’s te beperken hebben wij volgens de noodverordening alle openbare ruimtes zoals  toiletten, afwasruimtes en douches gesloten tot minimaal 28 april 2020.

Op het terrein kunt u één watertappunt gebruiken en afwaswater kwijt. Ook kunt u het chemisch toilet gebruiken.

Verder hanteren wij het beleid van de overheid dat, ter informatie, op meerdere plaatsen op het campingterrein is opgehangen.

Wij vragen u uitdrukkelijk de regels in acht te nemen en uw gedrag daarop aan te passen.

Samen komen wij door deze tijd heen. Ervaar en geniet !

 

Zijn de vakantiewoningen nog geopend?

Met de voorzorgsmaatregelen die we nemen, zijn de twee vakantiehuisjes geopend. Bij de vakantiewoningen is namelijk sprake van een privé terrein en komt u, indien u zich aan het beleid van de overheid houdt niet in aanraking met andere gasten

Wat als ik wil annuleren vanwege het corona virus?

U hoeft uw vakantie niet te annuleren. Om op een later tijdstip alsnog van uw vakantie te kunnen genieten hebben wij een speciale voucher gemaakt. U kunt een voucher aanvragen door een email te sturen naar info@hoevekroepan.nl. De voucher heeft een waarde dat gelijk is aan de reeds betaalde reissom en is geldig tot 1 november 2021. U kunt daarmee een nieuw verblijf naar keuze bij ons boeken.

 

Privacyverklaring | Copyright by Hoeve ''Kroep An" | Created by